1

foto ...

2

foto ...

3

foto ...

4

foto ...

5

foto ...

6

foto ...

7

foto ...

8

foto ...

9

foto ...

10

foto ...

http://www.ttarchitekti.cz/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/1070951.jpg
http://www.ttarchitekti.cz/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/8254522.jpg
http://www.ttarchitekti.cz/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/3271373.jpg
http://www.ttarchitekti.cz/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/7454164.jpg
http://www.ttarchitekti.cz/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/7593895.jpg
http://www.ttarchitekti.cz/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/2984796.jpg
http://www.ttarchitekti.cz/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/2695457.jpg
http://www.ttarchitekti.cz/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/1971408.jpg
http://www.ttarchitekti.cz/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/1918819.jpg
http://www.ttarchitekti.cz/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/20530110.jpg
News Image

foto 1...

News Image

foto 2...

News Image

foto 3...

News Image

foto 4...

News Image

foto 5...

News Image

foto 6...

News Image

foto 7...

News Image

foto 8...

News Image

foto 9...

News Image

foto 1...

JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval

Rodinný dům ve Statenicích

Návrh předpokládá s výstavbou dvoupodlažního nepodsklepeného solitérního rodinného domu umístěného v klidné jižní části obce Stanice u Prahy. Objekt lze tvarově definovat jako průnik dvou horizontálních hranolových hmot. Do dvoupodlažního, pevného kamenného objemu je na jihozápadním průčelí vetknuta lehká hmota dřevěné kryté terasy. Takto vzniklý celek se svou jihozápadní stranou otevírá velkoryse členěnými prosklenými stěnami do zahrady. Zbývající fasády jsou koncipovány jako uzavřené, členěné kompozicí horizontálních pásových  oken. Tímto řešením je zajištěno maximální oslunění obytných prostor a zároveň jejich pohledové otevření směrem do obytné zahrady s výhledem na protilehlý sad. Naopak fasáda severovýchodní, sousedící s příjezdovou komunikací, a fasáda jihovýchodní v blízkosti sousedního pozemku je koncipována jako pohledově uzavřená. Řešení fasády domu je založeno na kombinaci tří materiálů – kamene, dřeva a skla.

LOKACE: K Chotulu, Statenice
KLIENT: Soukromá osoba z Prahy
GENERÁLNÍ PROJEKTANT: TT ARCHITEKTI
PROJEKT: 2010
REALIZACE:

Copyright © 2010